Pennsylvania

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Pennsylvania

Pennsylvania-ban eladó ingatlan

Északra fekszik New York állammal és Erie-tóval, keletre New Jersey-vel és Delaware-vel, délre Maryland és Nyugat-Virginia felé, Ohio felé nyugatra.

Ha egy helyet keresel, ahol megvásárolhatja az ingatlant, Pennsylvania lehetne a megfelelő hely. Pennsylvania Quaker State néven ismert, és az Egyesült Államok északkeleti és közép-atlanti régióiban található.

A Liberty Bell központja híres, de az állam sokat kínál.

Pennsylvania, bár kisebb méretű, mint más államok, elég sűrűn lakott. Az állam az 50-ből 33-at rangsorol, de ez az 5. legnépesebb.

Pennsylvania jól megalapozott, mint néhány "újabb" állam az Egyesült Államok 13 eredeti kolóniájában.

Az állam határolja az Erie-t és a Delaware-t, és több mint 100 mérföldnyire van a tengerparttól.

Pennsylvania az iparágban gazdag állam. Néhány példa a Pennsylvania gazdaságát érintő elsődleges iparágakra a mezőgazdaság, a szerencsejáték, a mozi és a bankügy. Van néhány történelmi példa az acélgyártókra, különösen Pittsburghben.

A Pennsylvania-ban a munkanélküliségi ráta majdnem egyensúlyban van az országos átlaggal, ami egy egészséges normál piac mutatója. Jelenleg az államban a munkanélküliségi ráta 4,8%, az előző év azonos szintje.

Pennsylvania látja az egyes számlákra vonatkozó minősítési arányokat az államban.

A Pennsylvania-ban eladásra kerülő ingatlanok értéke egy hónapról egy évre nőtt, sőt az elmúlt 18 évben is több mint 78% -kal nőttek. Ez azt jelenti, hogy a 2000-ben megvásárolt Pennsylvania-ban eladott ingatlan csaknem megduplázta értékét.

A Pennsylvania ingatlanpiacon a lakosok 66% -a rendelkezik saját otthonukkal.

Az ár oka egy előrejelzés Pennsylvania számos részén a külvárosok számára.

A 2018-as év valószínűleg az lesz az év, amikor a nagyvárosi területeken élő fiatalok trendje eltűnik, és úgy döntenek, hogy ésszerűbb külvárosi rezidenciákba települnek.

Pennsylvania sokféle helyet kínál a modern városoktól a kisebb és festői városokhoz, valamint számos ipari városhoz. Mindazonáltal néhány várost tekintik a lehetőségeknek.

Példa erre Chesterbrook, PA. Chesterbrook a legjobb hely Pennsylvania-ban élni, így ideális város Pennsylvania-ban eladó.

A Chesterbrook házának átlagértéke meghaladja az országos átlagot, de a lakosok 80% -a szerepel az ügyben a bérleti díj tekintetében. Ez jó mutatója a bérek és a gazdasági költségek közötti ésszerű egyensúlynak.

Houserville egy másik csodálatos hely Pennsylvania-ban, hogy éljen. A Houserville ingatlanpiaca alacsonyabb az állam többi részénél, de a város nagyszerű élettérnek számít.

A városi területeken felmerülő növekvő költségek és a külvárosi város kívánatosságának növelése érdekében érdekes lesz, hogy a Pennsylvania ingatlanpiac 2018-ban és 2019-ben kerüljön sor.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 15438

Eladás Villa, Pennsylvania, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

358,566,535.25HUF
Eladás
Villa

406.45 m²
Don ~ ~ ~s skisasszony ezt a szép, tömör Philadelphia Otthon meg a Serene tulajdon! Ez a gyönyörűen karbantartott Center csarnok Colonial sugároz ered...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB